36+ Arganový ¹Ampon Na Vlasy

36+ Arganový ¹Ampon Na Vlasy. Pro marocké ženy je díky svému jedinečnému složení pro staletí přírodním elixírem krásy a mládí. Šampon na vlasy s arganovým olejem dává vlasům jemnost, pevnost, lesk a hydrataci.

Glattendes Ol Fur Widerspenstiges Haar Alfaparf Semi Di Lino Smooth Oil

Tady Glattendes Ol Fur Widerspenstiges Haar Alfaparf Semi Di Lino Smooth Oil

Obsahuje arganový olej z maroka jako aktivní antioxidant, který namáhaným vlasům dopřeje výživu. Arganový olej je v šamponu obsažen v bio kvalitě a obsahuje provitamin b5 a vysoký podíl vitaminu e. Unikátne spojenie olejov zanecháva pokožku ošetrenú, vlasy voňavé, hydratované a hlavne krásne a to všetko za pomoci prírodných ingrediencii. Aplikujte na vlhké vlasy, napěňte a poté opláchněte vlažnou vodou. Dph a bez poštovného a balného.

Jemně myje vlasy, vyživuje, chrání barvu před vymýváním, regeneruje, dodává barvě lesk.

Herbal essences šampon na vlasy repair s arganovým olejem pomáhá oživit vaše vlasy. Protože roste na slunci, je odolný proti suchu, vysokým teplotám a nízké kvalitě půdy. Arganový olej se získává z arganských stromů argania spinosa známého jako strom života. Obsahuje arganový olej z maroka jako aktivní antioxidant, který namáhaným vlasům dopřeje výživu. Unikátne spojenie olejov zanecháva pokožku ošetrenú, vlasy voňavé, hydratované a hlavne krásne a to všetko za pomoci prírodných ingrediencii. Šetrně pečuje o vlasy při mytí a pomáhá obnovovat jejich narušenou …

Glattendes Ol Fur Widerspenstiges Haar Alfaparf Semi Di Lino Smooth Oil

Kosmetický arganový olej má zlatavou barvu, příjemné aroma a blahodárné účinky na pleť a vlasy. Protože roste na slunci, je odolný proti suchu, vysokým teplotám a nízké kvalitě půdy. Unikátne spojenie olejov zanecháva pokožku ošetrenú, vlasy voňavé, hydratované a hlavne krásne a to všetko za pomoci prírodných ingrediencii.. Kosmetický arganový olej má zlatavou barvu, příjemné aroma a blahodárné účinky na pleť a vlasy.

Popular posts from this blog

Atom Araullo 5 And Up Výborně